Select Your Style

Choose View Style

 • Full
 • Boxed

Choose Colour style

 • skyblue
 • green
 • blue
 • coral
 • cyan
 • eggplant
 • pink
 • slateblue
 • gold
 • red

Optica

Optica

De Retinut

Confortul vizual al purtatorului de ochelari este dat de calitatea lentilelor precum si tratamentele aplicate acestora care creeaza o imagine clara, eliminand reflexiile iritante, si o perceptie naturala a imaginii.
Atat lentila cat si rama trebuie sa corespunda cerintelor calitative si nu in ultimul rand celor estetice. Oferta noastra acopera o gama foarte larga de produse menite sa satisfaca orice pacient din punct de vedere al calitatii si pretului

Avantajele LENSCONTACT:
Superioritatea executarii ochelarilor la Lenscontact consta in faptul ca detinem o gama foarte larga si o cantitate suficienta de lentile pe stoc, ceea ce ne permite executarea aproape imediat a oricarei comenzi de ochelari

In categoria lentile optice va oferim ;

-lentile cu tratament antireflex si durificare

-lentile asferice

-lentile cu protectie pentru calculator

-lentile fotocromatice

-lentile din policarbonat

-lentile prismatice

-lentile cu indice de refractie mare`{`foarte subtiri`}`

-lentile monofocale,bifocale si progressive

-lentile de interior-pentru munca de birou

-lentile polarizate de soare cu dioptrie

-lentile de contact-sferice,torice si progressive

Produsele comercializate de noi sunt atat din categoria de top a celor mai renumite brand-uri cum ar fi : Hoya ,Essilor Zeiss ,Prats ,Ital-Lenti ,Rodenstock , Ray-Ban,Bulgari,Versace,Dolce Gabbana ,Tom Miller,Enni Marco ,Emilia, Vuillet Vega Hello Kitty ,Converse, Puma ,Polaroid ,Nike Davidoff,Jaguar,etc cat si din gama buget.

La LENSCONTACT se monteaza orice tip de lentile pe orice tip de rama.
Modul de scanare automata- precizia si presiunea constanta a scanarii, citirea automata in 3D ,realizeaza o reproducere exacta a formei ramei.

Rame de ochelari
Cu forme clasice sau avangardiste, in contraste indraznete de culori si armonii perfecte, simple sau cu aplicatii de piele,lemn,pietre ,din materiale diferite –titan sau alte metale,celuloid sau policarbonat,din categorii diverse- rama contur,fir sau ramless ,la LENSCONTACT vei gasi fara indoiala ramele potrivite fizionomiei si personalitatii tale.

Consulta asadar, specialistii nostri pentru a alege rama
cea mai potrivita tie!

Lentile
Sofatul mai ales pe timp de noapte, orele intregi petrecute in fata unui device, lumina artificiala ,razele UV puternice sunt numai cateva situatii in care folosirea ochelarilor cu lentile standard pot cauza vedere neclara , disconfort, senzatia de ochi obositi si iritati,dureri de cap .

Cu profesionalism si experienta echipa din LENSCONTACT va asteapta sa va ofere cele mai bune solutii adaptate nevoilor dumneavoastra.
In functie de activitatea pe care o desfasurati va putem recomanda lentile monofocale, bifocale, lentile de interior, progresive, fotocromatice, cu indice mare de refractie sau cu protective UV.

In optica noastra oferim si;

-suplimente alimentare pentru troficitatea corioretiniana.

-pansamente sterile ,ocluzoare si servetele dezinfectante pt toaleta ochiului

-lacrimi artificiale pentru protectia suprafetei oculare

La LENSCONTACT veti gasi o gama diversa de tocuri, lavete speciale, snururi, lanturi, spray pentru lentile, solutii pentru lentile de contact.

Promptitudinea si profesionalismul sunt calitatile pe care le promovam prin echipa noastra de medici, optometristi si opticieni si experienta de peste 20 ani in domeniu ne ajuta !